OVER ONS

De kanjers achter de bloemen

KENNIS MAKEN

OVER ONS

De kanjers achter de bloemen

LEER ONS KENNEN

Passie

Meer dan bloemen alleen.

We kijken graag verder dan de bloemen. Een boeket begint voor ons al bij jouw binnenkomst. Een mooie verpakking, oog voor duurzaamheid en persoonlijke aandacht mogen niet ontbreken!

Duurzaam

We zijn trots op ons certificaat en dragen graag ons steentje bij. Een derde van onze bloemen wordt duurzaam ingekocht, waarvoor we een zilver certificaat hebben ontvangen!

Beleving

Met het totaalplaatje in gedachte, leveren wij met liefde persoonlijke aandacht, mooie verpakkingen, en een warme sfeer. Wij leveren boeketten die perfect aansluiten bij die bijzondere gebeurtenis.

Glenda van der Heijden

Kanjer In bloemen leren kennen op mijn trouwdag, toen mijn bruidsboeket (van een andere zaak) 1 grote puinhoop bleek te zijn. kregen zij het voor elkaar om binnen een uur een prachtig boeket te leveren!! eeuwig dankbaar daarvoor. en nog steeds een geweldige service met een glimlach.

Ton Wies Michielsen

Heb een keertje voor mijn schoonzusje een trouwboeketje laten maken. Marja wist precies wat ze mooi vond, zo speciaal, mijn schoonzus was er dan ook zo blij mee. Ik krijg trouwens ook altijd van mijn man met onze trouwdag een grote bos bloemen. Die gaat hij altijd halen bij Marja en de bloemen zijn altijd even mooi!

Nancy Kopmels

Kanjer in bloemen is echt een aanrader! Je wordt er goed geholpen, ze luisteren goed naar je wensen en geven goed advies. Al een paar keer een grafstuk besteld en die waren prachtig! Altijd verse bloemen die lang blijven staan! Kanjer in Bloemen, jullie zijn top!

De beste mensen en materialen.

We delen onze kennis en passie altijd met veel plezier. Daarom organiseren wij ook workshops! In deze workshops gebruiken we, net als in de boeketten, een groot assortiment aan topkwaliteit bloemen.

WORKSHOPS

Wij organiseren workshops op locatie, in onze winkel, of in een speciale ruimte!

ASSORTIMENT

We bieden enkel kwalitatief hoogwaardige bloemen in een divers en groot assortiment.

EXCLUSIEF

In ons assortiment hebben we ruimte gemaakt voor diverse unieke en exclusieve bloemen.

Volg onze socials

Niks missen? Volg ons dan op deze socials en weet zeker dat je altijd op de hoogte bent!

Ontvang direct €5,- korting

    Laat hierboven je mailadres achter en profiteer direct van €5,- korting op je eerste bestelling.